Kalandösvény házirend

A TŰZLEPKE ÖKO-ÉLMÉNYPARK ORFALU
TŰZLEPKE KALANDÖSVÉNY HÁZIRENDJE

? A belépő befizetésével kedves vendégeink vállalják a házirend szabályait, vállalják a házirendben leírtak betartását. Ezek nem betartása esetén vállalják annak következményeit.

? Kérjük kedves vendégeinket, hogy a park területén fokozottan ügyeljenek környezetük védelmére. A természeti környezetből adódóan, útközben lehetnek benyúló ágak, talajegyenlőlenségek, egyéb veszélyforrást jelenthető természeti adottságok.

? Csak a kijelölt ösvényen haladjanak, ezáltal őrizzék meg virágos kaszálórét épségét, és a nappali lepkék élőhelyét.

? Kérjük, ne szemeteljenek, a park területén a büfé mellett elhelyeztünk szemétgyűjtőket, kérjük a keletkezett szemeteket ezekben elhelyezni szíveskedjenek.

? Kisállatot csak és kizárólag saját felelősségre, kizárólag pórázon és a kötélpályát nem igénybevevők esetében lehetséges bevinni az élménypark területére.

? A kötélpálya használata előtt felelősség vállalási nyilatkozatot kell kitölteni a büfénél. A kötélpálya használata 140 cm és afeletti testmagasság esetén használható.

? Vendégeink az Élménypark területén szándékosan okozott károkért anyagi felelősséggel tartoznak.

? A parkban található tóban fürödni és a tó körüli korláton belül tartózkodni és a korlátra állni tilos!

? Vendégeink hozzájárulnak ahhoz, ha esetleg a Tűzlepke Öko-élménypark róluk marketing, pr célokra felvételt készít.(természetesen bármikor kérhető írásban a nem kívánt kép törlése a közösségi médiafelületeinkről)

? A Tűzlepke Kalandösvény információs tábláit (kicsit és nagyot is) tilos fényképezni, azt bármilyen módon felhasználni, megosztani, ez a szolgáltató kizárólagos szellemi tulajdona.

? A Tűzlepke Kalandösvényen tilos a dohányzás, a Büfé területén pedig csak és kizárólag az erre kijelölt helyen lehetséges.(büfé mellett)

? Egészségvédelmi, természetvédelmi és vagyonvédelmi okokból a szolgáltató korlátozhatja, vagy megtilthatja az élménypark területére való belépést.

? Bármiféle jogvitára kikötjük a Körmendi Járásbíróság, értékhatártól függően a Szombathelyi Törvényszék illetékességét.

Köszönjük szíves együttműködésüket, egyúttal izgalmas, felejthetetlen élményeket kívánunk!