Djaustji-Cser Emlékház házirend

Tűzlepke Öko-élménypark Orfalu
Djaustji- Cser Emlékház Házirendje

A belépőjegy megváltásával kedves vendégeink vállalják a házirend szabályainak betartását. Ezek be nem tartása esetén vállalják annak következményeit.

* Az Emlékházban tilos fényképezni, videót készíteni, és azt közösségi médiafelületeken, vagy bárhol megosztani.
* Kérjük, mobiltelefonjukat halkítsák le, és az Emlékházban tartózkodás ideje alatt mellőzzék a hangos beszélgetést.
* Az Emlékházba és területére bármilyen állatot bevinni tilos!
* Az Emlékházban és területén tilos a dohányzás. Dohányozni kizárólag a park büféje melletti kijelölt dohányzó helyén lehetséges.
* Tilos ételt és italt bevinni az Emlékházba és területére, előtte-utána a büfénél található asztaloknál lehetséges az elfogyasztásuk, amely lehet akár hozott étel és ital is. (Ha egészségügyi szempontból fontos lenne, kérjük, jelezzék ezt felénk)
* Kérjük, ne szemeteljenek az Emlékházban és területén, a park területén a büfé mellett helyeztünk el szemétgyűjtőket, kérjük, a keletkezett szemeteket ezekben elhelyezni szíveskedjenek.
* Vendégeink az Emlékház területén a szándékosan okozott károkért anyagi felelősséggel tartoznak.
* Kérjük, az interaktív időutazásban szükséges eszközökön kívül- ezt mindig pontosan jelezzük közben- ne nyúljanak semmihez.
* A belépőjegy megváltásával vendégeink hozzájárulnak ahhoz, hogy esetleg a Tűzlepke Öko- élménypark Orfalu róluk marketing, pr célokra felvételt készít.(természetesen minden esetben rá is kérdezünk erre felvétel előtt és természetesen bármikor kérhető írásban a nem kívánt kép törlése a közösségi médiafelületeinkről)
* A belépőjegyet min. 1,5 órával zárás előtt meg kell váltani.
* Az Emlékház nem látogatható alkohol, bódító v. aljzószer hatása alatt állva.
* Az Emlékházat mindenki csak és kizárólag saját felelősségre látogathatja.
* A szabályok be nem tartása, ill. az együttműködés megtagadása esetén a szolgáltató az Emlékházban való tartózkodást megtilthatja.

* Egészségvédelmi, vagyonvédelmi okokból a szolgáltató korlátozhatja, vagy megtilthatja az Emlékház területére való belépést.
* Bármiféle jogvitára kikötjük a Körmendi Járásbíróság, értékhatártól függően a Szombathelyi Törvényszék illetékességét.


Köszönjük szíves együttműködésüket, egyúttal izgalmas időutazást és felejthetetlen népi kulturális csemegézést kívánunk!