Kalandösvény házirend

A TŰZLEPKE ÖKO-ÉLMÉNYPARK ORFALU
TŰZLEPKE KALANDÖSVÉNY HÁZIRENDJE

🦋 A belépő befizetésével kedves vendégeink vállalják a házirend szabályait, vállalják a házirendben leírtak betartását. Ezek nem betartása esetén vállalják annak következményeit.

🦋 Kérjük kedves vendégeinket, hogy a park területén fokozottan ügyeljenek környezetük védelmére. A természeti környezetből adódóan, útközben lehetnek benyúló ágak, talajegyenlőlenségek, egyéb veszélyforrást jelenthető természeti adottságok.

🦋 Csak a kijelölt ösvényen haladjanak, ezáltal őrizzék meg virágos kaszálórét épségét, és a nappali lepkék élőhelyét.

🦋 Kérjük, ne szemeteljenek, a park területén a büfé mellett elhelyeztünk szemétgyűjtőket, kérjük a keletkezett szemeteket ezekben elhelyezni szíveskedjenek.

🦋 Kisállatot csak és kizárólag saját felelősségre, kizárólag pórázon és a kötélpályát nem igénybevevők esetében lehetséges bevinni az élménypark területére.

🦋 A kötélpálya használata előtt felelősség vállalási nyilatkozatot kell kitölteni a büfénél. A kötélpálya használata 140 cm és afeletti testmagasság esetén használható.

🦋 Vendégeink az Élménypark területén szándékosan okozott károkért anyagi felelősséggel tartoznak.

🦋 A parkban található tóban fürödni és a tó körüli korláton belül tartózkodni és a korlátra állni tilos!

🦋 Vendégeink hozzájárulnak ahhoz, ha esetleg a Tűzlepke Öko-élménypark róluk marketing, pr célokra felvételt készít.(természetesen bármikor kérhető írásban a nem kívánt kép törlése a közösségi médiafelületeinkről)

🦋 A Tűzlepke Kalandösvény információs tábláit (kicsit és nagyot is) tilos fényképezni, azt bármilyen módon felhasználni, megosztani, ez a szolgáltató kizárólagos szellemi tulajdona.

🦋 A Tűzlepke Kalandösvényen tilos a dohányzás, a Büfé területén pedig csak és kizárólag az erre kijelölt helyen lehetséges.(büfé mellett)

🦋 Egészségvédelmi, természetvédelmi és vagyonvédelmi okokból a szolgáltató korlátozhatja, vagy megtilthatja az élménypark területére való belépést.

🦋 Bármiféle jogvitára kikötjük a Körmendi Járásbíróság, értékhatártól függően a Szombathelyi Törvényszék illetékességét.

Köszönjük szíves együttműködésüket, egyúttal izgalmas, felejthetetlen élményeket kívánunk!