Együtt a család!

„2021-től útnak indítjuk az „ Együtt a család” elnevezésű programunkat. A program keretében minden hónapban egy családot ingyenesen vendégül látunk. Családnak számít a 2 főből álló család is!

Várjuk azon családok jelentkezését, akik anyagilag hátrányos, vagy nehezebb helyzetben vannak, akiknek a megélhetésen felül már nem jut utazásra, kirándulásra, élményekre.

Jelentkezhet a családból bárki, apa, anya, gyerekek is.

A gyerekeket bíztatjuk arra, hogy bátran jelentkezzenek, ha úgy érzik, hogy a szüleik sokat dolgoznak, vagy bármi más miatt kevés idejük jut közös családi programokra.

A jelentkezés módja:

              Kizárólag írásban, levélben lehet jelentkezni email-en, vagy postai úton.

A levélben szeretnénk kérni egy rövid bemutatkozást:

-jelentkező neve, életkora, foglalkozása, telefonszáma (tanul e vagy dolgozik)

-hány főből áll a család

-családtagok rövid bemutatása (ki hány éves, mivel foglalkozik)

-ha ezen kívül valaki bővebbet is írna a családról, azt is szívesen vesszük.

Email címünk: tuzlepkeokopark@gmail.com

Postacím: 9982, Orfalu, Fő u. 50.

A kiválasztott nyerteseket, írásban értesítjük, az időpontot és a részleteket ezután egyeztetjük.

Az általunk kiválasztott családok, ingyenes belépésre lesznek jogosultak, előre leegyeztetett időpontban a Tűzlepke Öko-élménypark Orfaluban.

Az utazás költsége a családot terheli. Szendvicset, üdítőt hozhatnak magukkal, amit a parkban elfogyaszthatnak, Ennek hiányában, büfénkben van lehetőség ropogtatnivalót, innivalót vásárolni.

A jelentkezéseket teljes diszkrécióval kezeljük, a szerencsés nyertesekről képeket, felvételeket nem készítünk, csak egy rövid élménybeszámolót szeretnénk írni, név nélkül, vagy akár névváltoztatással, ami felkerül a honlapunkra.

Rendes nyitvatartásunk márciusban kezdődik, tehát az első kiválasztott szerencsés család, a márciusi hónapban látogathat el hozzánk! Az idei évben az utolsó kiválasztott család októberben kalandozhat nálunk.

FONTOS!

Minden esetben egy hónappal előbb választjuk ki, és értesítjük a szerencsés nyerteseket, hogy legyen idő szabad időpontot találni! Az első szerencsés család 2021. februárjában  kerül kiválasztásra!

Tehát már most várjuk jelentkezéseiteket! Keressetek minket bátran!

TŰZLEPKE ÖKO-ÉLMÉNYPARK ORFALU

A természetre hangolva…Kalandra fel!